Dear Readers , Welcome To ZieZieQ's Official Blog . Do Respect Me As The Owner . You Follow Me , I Will Follow You Back . Mind Your Manners And Your Words . Thank You And Enjoy Reading

Ikut !

Thursday, March 10, 2011

kisah kita :)

assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera

saya nak cerita tentang si dia :)
si dia yang selalu ada time susah dan senang saya.
si dia yang selalu beri dorongan di kala suka dan duka saya.
si dia yang tak jemu menasihati saya.
si dia yang teristimewa dalam hidup saya.
saya sayang dia :)

tidak perlu saya mention siapa dia dekad sini .
cuma cukuplah sekadar beritahu bahawa si dia amad istimewa dalam hidup saya.
dia yang manis ,comel je orangnya .
suka tengok dia senyum ,ketawa .
perkenalan yang sekejap menjadi permulaan satu kisah yang indah.

perkenalan bermula 10 Januari 2011 .
tidak pernah saya lupa peristiwa indah itu :)
mula terasa kelainan dan terasa indah bersama sejak 17 Januari 2011 .
ohh ,tarikh yang bermakna dalam hidup saya.
sangat bermakna.

banyak suka dan duka dalam kisah kami nih.
kemunculan pihak ketiga dan keempat.
cemburu, sakid haty.
ohh, tapi semuanya okay saje .
malah itu semua menguadkan lagi kasih sayang aku pada dia.

cuma , cukuplah ingin aku katakan.
bahawa aku sangat sayang akan dirinya.
dan dirinya sajalah yang selalu aku sayang .

Cinta aku hanya pada ALLAH S.W.T , Rasulullah S.A.W , kedua ibu bapa aku, family aku ,kawan kawan aku .dan yang tidak terkecuali ,dirinya :)

awak ,saya SAYANG awak :)) <3


tata~ aSsalam .


2 comments:

afyqanakal said...

thanxxx..=) saye jugax menyayangi diri awak!! <3

ZieZieQ said...

mana awak tahu ni untuk awak ?HAHAHA :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...